16 dic 2008, 15:39

Емигрант 

  Poesía
855 0 4
Тъмна стая,
самотен човек,
празна бутилка,
разбита мечта...
В огледало старинно
мътно сиво петно,
отразена светлина
на една осакатена душа,
скъсана снимка,
чувства от
един агресивен свят
към един отдавна изгубен човек.

© Евгени Евгениев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??