16.12.2008 г., 15:39 ч.

Емигрант 

  Поезия
852 0 4
Тъмна стая,
самотен човек,
празна бутилка,
разбита мечта...
В огледало старинно
мътно сиво петно,
отразена светлина
на една осакатена душа,
скъсана снимка,
чувства от
един агресивен свят
към един отдавна изгубен човек.

© Евгени Евгениев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??