6 oct 2012, 15:42

Епиграмки без рамки 

  Poesía » De humor
599 0 9

ВИП ТЕРТИП

Важното е шоу да става!

За парици и за слава,

не пръдни, в ефира някой

може и да се оака.

 

 

РАЗМЕНЕНИ РОЛИ

Премиерът си избара

касов шоу маниер.

Нищо чудно пък Шамара

скоро да е премиер.

 

 

НАШЕНСКИ ПОЛИТИЦИ

На партии се уж делят

като за пред електората,

но инак всички се кълнат

във Партията на парата!

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??