ВИП ТЕРТИП
Важното е шоу да става!
За парици и за слава,
не пръдни, в ефира някой
може и да се оака.
РАЗМЕНЕНИ РОЛИ
Премиерът си избара
касов шоу маниер.
Нищо чудно пък Шамара
скоро да е премиер.
НАШЕНСКИ ПОЛИТИЦИ
На партии се уж делят
като за пред електората,
но инак всички се кълнат
във Партията на парата!
© Борко Бърборко Всички права запазени
сразяваш ги с великолепното си
чувство за хумор... поздравявам те.