10 dic 2007, 10:12

Еретично за езическата Коледа 

  Poesía
773 0 9
 

ЕРЕТИЧНО ЗА ЕЗИЧЕСКАТА КОЛЕДА

 

„... Във всеки дом гримират трупове

на пресни коледни елхи."

„Зима"

Недялко Йорданов

 

Предколедно

земята се тресе.

Пуйки се колят,

коли  се прасе...

Предколедно те са

щастливи заколени,

(на Коледа

им лепват

етикети „коледни").

.....................................................

Коледно, Коледа, колят се...

( а някои в църквите

молят се...)

 

© Бина Влади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??