5 nov 2007, 9:47

Есенно 

  Poesía
648 0 10
 

                   ЕСЕННО

 

Забравени мълчания отронват се край мен,

заплитат се с лъчите на слънце закъсняло.

От танца им светът изглежда нов и променен -

на точка "есен" сякаш времето е спряло.

 

Прелитат птици тихи, без песен и мечти,

а стиснал зъби, вече денят си заминава.

Разпръснати надежди, безрадостни съдби.

Поредната раздяла след лудост до забрава...

© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??