Ето те
Колко злини ни причини ?
Колко болка в сърцето ми наслои?
Колко сълзички целувах
на забравеното от теб дете?
Ето те!
Дръпни се встрани!
Заклех се да те забравя.
Да нямам към теб чувства никакви,
и омраза дори...
Ето те!
Махни се от пътя ни!
За детето не питай...
и без теб си расте!
Животът не е спирал за миг -
и без теб си тече.
Ето те!
Обърка посоката на живота ни!
Стой колкото искаш
пред заключената врата!
В кокетния дом
се е заселила радостта.
Някога толкова много ли исках?!
Ето те!
Късно е... в живота си
аз не те искам сега!
Надежда Ангелова
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados