30.06.2013 г., 11:02 ч.

Ето те 

  Поезия » Гражданска
400 0 0

              Ето  те 

 

Колко злини ни причини ?

Колко болка в сърцето ми наслои?

Колко сълзички целувах

на забравеното от теб дете?

Ето те!

Дръпни се встрани!

Заклех се да те забравя.

Да нямам към теб чувства никакви,

и омраза дори...

Ето те!

Махни се от пътя ни!

За детето не питай...

и без теб си расте!

Животът не е спирал за миг -

и без теб си тече.

Ето те!

Обърка посоката на живота ни!

Стой колкото искаш

пред заключената врата!

В кокетния дом

се е заселила радостта.

Някога толкова много ли исках?!

Ето те!

Късно е... в живота си

аз не те искам сега!

 

       Надежда Ангелова

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??