Какво не дарявах, кажи ми?
Любов ли не получи ти от мен?
Не казах ли последно "Прости ми"...
че не е ли за обич всеки роден?
Отпивах жадно от безмълвните думи,
с които дари ме в безоблачна нощ...
Ръцете протягах и станаха груби.
На прага съм вече на своята мощ.
© Любослава Пиринкова Todos los derechos reservados