23 nov 2012, 11:17

* * * 

  Poesía » De amor
401 0 2

Откакто очите ми се срещат с очите ти,

сякаш нищо друго не съществува,

сякаш нищо друго не виждам, не чувам,

не мисля, не жадувам...

откакто всяко докосване,

бегло отккраднато,

чакам с божествено нетърпение,

имам чувството, че тази краткост

е повече от вечността,

а ти, ти знаеш ли,

че опасно си играем

и жестоко се противопоставяме

на всичко, не и на себе си.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??