23.11.2012 г., 11:17 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
398 0 2

Откакто очите ми се срещат с очите ти,

сякаш нищо друго не съществува,

сякаш нищо друго не виждам, не чувам,

не мисля, не жадувам...

откакто всяко докосване,

бегло отккраднато,

чакам с божествено нетърпение,

имам чувството, че тази краткост

е повече от вечността,

а ти, ти знаеш ли,

че опасно си играем

и жестоко се противопоставяме

на всичко, не и на себе си.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??