Отдавна си свободна за плаване.
И всеки мъж за теб е емигрант!
В прегръдката ти съм удавник,
когото ти примаваше без свян....
Отново животът е във фарватер!*
Попътен бриз ни люлее с любов!
Усмихваш се:бях мореплавател
към който ти отправи светъл зов...
И аз повярвах!Не един мечтател
в скалата на любовта ти се разби!
Корабокрушенец,звезден оракул
и морски вълк заради теб се пропи...
Нима ще си останеш все свободна?
Една жена със огнен факел в ръка!
А защо сега в очите ти живее тъга?
Като кораб без котва и с пробойна...
Фарватер-вода достъпна за плаване
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Но цената бива платена от нулите пред които стои единицата!😏