12 nov 2010, 21:38  

Февруарски студ 

  Poesía » Otra
571 0 2

От февруарската виелица,
промъкваща се под палтото ми,
или от твоята отвлеченост
се вледенява тъй животът ми?

От ветрогоните-снежинковци
или от твоето мълчание?
От агнешката ми привързаност
с предъвкането на страдание?

 

 

Публикувано във:

  • Алманах Поезия 2021, Буквите, С., 272

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??