21 ago 2008, 23:51

Философсфатика на един човешки ритъм 

  Poesía
502 0 0
 

Ние сме птици изгубени

във полета дълъг на Юг.

Уморени и тъжни, охулени,

поели посока без път.

 

Двама летим неуморно,

търсейки глътка покой,

двама летим непокорни,

сипе ни сняг и порой

от любов или страст

от желание...

Да не бъдем предадени!

 

© Лили Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??