21.08.2008 г., 23:51 ч.

Философсфатика на един човешки ритъм 

  Поезия
503 0 0
 

Ние сме птици изгубени

във полета дълъг на Юг.

Уморени и тъжни, охулени,

поели посока без път.

 

Двама летим неуморно,

търсейки глътка покой,

двама летим непокорни,

сипе ни сняг и порой

от любов или страст

от желание...

Да не бъдем предадени!

 

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??