/Лолита/
В шоколаденото щастие,
сред бонбонения рай
в плен на нискострастие
на фантомен господар...
Душата лесно си продаваше
сядайки във скъпата кола,
тялото си договаряше
на безумната цена...
Отрупана със накити,
увита в силикон,
до пълното обезличаване
за новия сезон...
В огледалото те гледаше
изкуствена жена,
но ти богиня виждаше
с платинена коса.
Забравила за чуствата,
зачеркнала любов
с бесен ход препускаше
към финален епизод!
© Весела Маркова Todos los derechos reservados