13 dic 2017, 23:48

Фрагменти 

  Poesía » Filosófica
787 0 1

Фрагменти от илюзии и слънчев прах,

отрязък от контакти, гърлен смях 

и точки сиви празен страх,

пропиват ме, проникват ме и ставам тях.

Разхвърляни частици цветен пъзел,

завихрени парченца стъкълца, преплетен възел.

И как се преподреждам!

Странно, че картината е цяла!

А истинска ли е или е просто бяла?

© Петя АНГЕЛОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??