Фрагменти от илюзии и слънчев прах,
отрязък от контакти, гърлен смях
и точки сиви празен страх,
пропиват ме, проникват ме и ставам тях.
Разхвърляни частици цветен пъзел,
завихрени парченца стъкълца, преплетен възел.
И как се преподреждам!
Странно, че картината е цяла!
А истинска ли е или е просто бяла?
© Петя АНГЕЛОВА Всички права запазени