27 may 2014, 18:57

Фрагменти от сънища в бяло... 

  Poesía » Otra
384 0 4

 

Тъмните мисли са облечени в бяло
и разхождат по пътя деца от Любов...

Смешно е грозното наметало, бяла усмивка
сред страст и мъгли...

Класическа музика, ухаещи рози...
Разголена черна Луна във бяло легло...

Пианото свири само, но звездите са неми,
невидими черни следи от ръце ти, моя Любов...


автор Моника Стойчева
02.04.2014 г.

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??