19 nov 2012, 19:47  

Гарантиран от ГЕРБ "градеж" на България 

  Poesía » Civil
481 0 0

Бойко:"България градим.

За нас я ний строим.

Сиреч ний да богатеем

и весели песни да пеем,

за сметка на клетия народ,

когото да тъпчем ни е гот.

Живееш си в панелен блок,

а Цецка - на лукс в "Изток".

Аз съм нагъл мутраген,

а ти не ни съдиш, че си кретен!

На кучета давам аз пържоли,

а мозъка ти храня с надежди голи.

Манипулираш се от евтини пиари,

що са сал за прости кат овчари.

Ти си заспал, ти си сляп,

ти си умствено слаб,

затуй взимам от теб и ставам богат,

а ти си живееш пак в ад.

Ти избра тогаз мен, мошеника,

а детето ти ме изучава в учебника.

Можеш да ни махнеш на избори."

О, народе, с таз партия се ти бори!

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??