Бойко:"България градим.
За нас я ний строим.
Сиреч ний да богатеем
и весели песни да пеем,
за сметка на клетия народ,
когото да тъпчем ни е гот.
Живееш си в панелен блок,
а Цецка - на лукс в "Изток".
Аз съм нагъл мутраген,
а ти не ни съдиш, че си кретен!
На кучета давам аз пържоли,
а мозъка ти храня с надежди голи.
Манипулираш се от евтини пиари,
що са сал за прости кат овчари.
Ти си заспал, ти си сляп,
ти си умствено слаб,
затуй взимам от теб и ставам богат,
а ти си живееш пак в ад.
Ти избра тогаз мен, мошеника,
а детето ти ме изучава в учебника.
Можеш да ни махнеш на избори."
О, народе, с таз партия се ти бори!
© Георги Всички права запазени