5 mar 2009, 21:30

Гатанки-премятанки 

  Poesía » Para niños
780 0 2

 

 

Ту надолу, ту нагоре -

все се движи без умора.

Няма ли го, щеш-не щеш,

стълбите ще качваш пеш.     Що е то? (а.......)

 

 

 

Трам-та-ра-ра, трам-та-рам -

стига вече да мирувам!

Щом като го чуя, знам -

време е да марширувам.         Що е то? (б.......)

 

 

Страшно трака и пухти.

Бяга по железни релси.

С него бързо стигаш ти,

но ако билетче взел си.          Що е то? (в........)

 

 

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??