6 jun 2014, 20:56

Гавра с националната чест 

  Poesía » Civil
415 0 0

През октомври 2012-та година -

гавра безсрамна с нашата родина -

пред парламента се е веел турски флаг -

на петвековния поробител, някога враг!

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??