6.06.2014 г., 20:56 ч.

Гавра с националната чест 

  Поезия » Гражданска
408 0 0

През октомври 2012-та година -

гавра безсрамна с нашата родина -

пред парламента се е веел турски флаг -

на петвековния поробител, някога враг!

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??