3 feb 2017, 8:50

Горещо е... 

  Poesía » De amor
431 0 2

Горещо е. А няма път назад.

Когато с теб пред Бога се обичаме.

И всеки спомен е в душите свят.

Защото огънят гори в огнището.

 

Горим. И няма друг живот.

Това е чуден полет на мечтите ни.

Щом силата е в нежния ни зов.

И носим любовта си във въздишките!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??