Горещо е. А няма път назад.
Когато с теб пред Бога се обичаме.
И всеки спомен е в душите свят.
Защото огънят гори в огнището.
Горим. И няма друг живот.
Това е чуден полет на мечтите ни.
Щом силата е в нежния ни зов.
И носим любовта си във въздишките!