6 may 2008, 19:46

Говоря само с своята душа 

  Poesía » Otra
804 0 24

Вали навън отново силен дъжд.

Измива всяка болка и тъга.

На самотата съм отново в плен.

Говоря само с своята душа.

 

 

Понякога е хубаво така -

оставаш сам със свойте мисли грешни.

Далеч от празния, суетен шум,

оставаш сам със спомените прежни.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??