Вали навън отново силен дъжд.
Измива всяка болка и тъга.
На самотата съм отново в плен.
Говоря само с своята душа.
Понякога е хубаво така -
оставаш сам със свойте мисли грешни.
Далеч от празния, суетен шум,
оставаш сам със спомените прежни.
© Анна Дюлгерова Всички права запазени
Грабна ме стиха ти, Ани!
С много обич!!!