20 jul 2016, 16:59

Графика 

  Poesía
314 1 4

Бяла бяла тъга.
И чаршафът от нея тъкан е
с тънка нишка,
блестяща в нощта, 
като косъм на вещица.
Рано 
под лъчите на новия ден
розовее,

денят я изпира.
Черна черна следа от коса
на чаршафа до мене 
си почива.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??