7 abr 2009, 22:59

Грешиш 

  Poesía
839 0 1

 

Грешиш, като си мислиш,

че любов за тебе нямам.

Не ме разочаровай!

Не бъди поредният,

остани, за да ти се порадвам!

 

Нима не виждаш в погледа ми

как жадувам да ме милваш.

Да чувствам любовта ни отново,

застрашена от съмнението твое?!

 

Ще протегна ръка,

ще вплета пръсти в  косите ти

и болката ти ще вдишам.

Позволи да я излекувам! Със сълзите си...

 

Не ме предавай,

не бъди безпощаден! 

Върни се, любов нежна, бленувана!

Последвай ме, за да се сгуша до тебе завинаги...

 

© Петя Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много хубаво пишеш! Пестеливо, но много съдържателно и силно! Без съмнение, защото и чувствата ти са такива!
Propuestas
: ??:??