Грешиш, като си мислиш,
че любов за тебе нямам.
Не ме разочаровай!
Не бъди поредният,
остани, за да ти се порадвам!
Нима не виждаш в погледа ми
как жадувам да ме милваш.
Да чувствам любовта ни отново,
застрашена от съмнението твое?!
Ще протегна ръка,
ще вплета пръсти в косите ти
и болката ти ще вдишам.
Позволи да я излекувам! Със сълзите си...
Не ме предавай,
не бъди безпощаден!
Върни се, любов нежна, бленувана!
Последвай ме, за да се сгуша до тебе завинаги...
© Петя Мирчева Всички права запазени