Грях ли е да те обичам
с лудостта на всеки миг -
порива ти да събличам
в ритъм на неземен стих?
Грях ли е, че търся устни
по-горещи от жарта -
шоколадови и вкусни,
разтопили вечерта?
Грях ли е да съм до тебе
в най-прекрасните ти дни -
да съм ласкаво обсебен
от очите ти – кажи?
Грях ли е, че те рисувам
с длан, стаила красота?
Нека просто да танцуваме
с теб - Танго на Любовта...
© Михаил Цветански Todos los derechos reservados
А стихът е прекрасен!!!
Поздрави