27.01.2011 г., 23:44 ч.

Грях ли е 

  Поезия
1224 0 20

Грях ли е да те обичам

с лудостта на всеки миг -

порива ти да събличам

в ритъм на неземен стих?

Грях ли е, че търся устни

по-горещи от жарта -

шоколадови и вкусни,

разтопили вечерта?

Грях ли е да съм до тебе

в най-прекрасните ти дни -

да съм ласкаво обсебен

от очите ти – кажи?

Грях ли е, че те рисувам

с длан, стаила  красота?

Нека просто да танцуваме

с теб - Танго на Любовта...

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??