Лято в спомени.
Жеравът си отива.
Махам за сбогом...
***
Каза ми сбогом.
Денят ми стана труден
за живеене.
***
Сбогом летни дни.
С дъжда си отивате.
Няма да плача...
***
Сбогом, Надеждо!
Горчиво ми е с тебе,
лъжеш до края!
***
© Веселка Пенова Todos los derechos reservados