7.11.2009 г., 14:31 ч.

хайку (Сбогом...) 

  Поезия
555 0 9

Лято в спомени.

Жеравът си отива.

Махам за сбогом...

 ***

Каза ми сбогом.

Денят ми стана труден

за живеене.

 ***

Сбогом летни дни.

С дъжда си отивате.

Няма да плача...

***

Сбогом, Надеждо!

Горчиво ми е с тебе,

лъжеш до края!

***

© Веселка Пенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??