14 jun 2020, 23:24

Хей, момиче... 

  Poesía
735 0 0

Хей, момиче,
дар си на света.
Досущ кокиче
си най-нежна пролетта.

Искам да си силна,
никога пред недостойни мирна.
Знай си цената
и смело следвай си мечтата!

Свободна си,
имай най-специални дни!
Сърцето си пази,
но на правилния дай го ти!

© Вики Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??