Хей, момиче,
дар си на света.
Досущ кокиче
си най-нежна пролетта.
Искам да си силна,
никога пред недостойни мирна.
Знай си цената
и смело следвай си мечтата!
Свободна си,
имай най-специални дни!
Сърцето си пази,
но на правилния дай го ти!
© Вики Василева Всички права запазени