23 may 2019, 23:54

Хубава 

  Poesía » De amor
669 0 2

Хубава

като картина

като горски миг в дъжда през юни,

ах никога

не ще им стига

на пръстите в косите твои-струни!

Когато

в мен изгрее

в кръг образът ти, моля се безумно:

сънувам

и не смей

не проговаряй - неусетно ще се съмне...

 

© Петя Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??