Какво да сложа?!? – хич, ма хич не знам!
Сандалите ме стягат… на шкембето!
След пет на нула воинът е сам,
а сладолед разтупква ми сърцето! 😊
Какво да сложа – хич, ма хич не знам...
стои ми като диня на бостана.
Аман заман… и роклята от срам
вталила се е около гердана!
Ще сложа шапка хикс ел ел размер!
Но как да скрия блясъка в очите –
гладът ме дебне в банските на дзвер,
или добро - или да си мълчите! 😊
© Todos los derechos reservados