26 jul 2012, 23:20

Или случайна среща бе...? 

  Poesía » De amor
570 0 1

Полунощ... Полуреално...

Видение...

Полусън... Полусакрално...

Спасение...

Цветна дъга...

още една...

Обгръща ме...

В твойта прегръдка

в онази нощ...

Връща ме...

Място вековно...

странно усещане...

Дали е съдбовно?

Или случайна среща бе...?

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много въпроси в полу-свера..
    Поздрави
Propuestas
: ??:??