26.07.2012 г., 23:20 ч.

Или случайна среща бе...? 

  Поезия » Любовна
571 0 1

Полунощ... Полуреално...

Видение...

Полусън... Полусакрално...

Спасение...

Цветна дъга...

още една...

Обгръща ме...

В твойта прегръдка

в онази нощ...

Връща ме...

Място вековно...

странно усещане...

Дали е съдбовно?

Или случайна среща бе...?

© Ирен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много въпроси в полу-свера..
    Поздрави
Предложения
: ??:??