4 sept 2012, 15:34

Има ли за хората спасение? 

  Poesía
365 0 0

Безмълвие в шумните ни думи,

безнадеждност в нашите мечти.

Звукът на преминаващи катуни

в душата ни отчаяно ехти.

 

Изгубени в познати булеварди,

търсещи за мъничко различие,

отново бавим се край старта –

победата, изглежда, ще е ничия.

 

Човешкото – потънало в забвение,

като слънчев залез изтърван,

има ли за хората спасение –

както има изгрев след нощта?

 

 

 

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??