28 nov 2006, 9:10

Има защо 

  Poesía
609 0 1

Трудно е да редиш красиви слова,

когато душата ти е сякаш прокълната,

когато си обречен да бъдеш сам,

сам със самотата и единствен на земята.


Трудно е да гледаш през розови очила,

когато има толкова болка в душата,

породена от злобата позната

и неописуемата пустош в сърцата.


Трудно е, но продължавай ти напред,

защото там те чакат почести безчет.

Не винаги светът е розов и красив,

но винаги има защо, защо да си жив!

© Марина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??