6 ene 2012, 21:51

Имен ден 

  Poesía
1520 0 1

Имен ден

 

Скъпа мамо, честит имен ден

той да ти донесе знак, от съдбата  благословен,

да си ми щастлива

и още по-красива,

да радваш все така от градината си децата,

да им пълниш с радост сърцата,

твоя майчин зов,

знай, че ще помня и търся во веки веков!

 

Послеслов - Наздраве и настроение на всички именници!

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??