Имен ден
Скъпа мамо, честит имен ден,
той да ти донесе знак, от съдбата благословен,
да си ми щастлива
и още по-красива,
да радваш все така от градината си децата,
да им пълниш с радост сърцата,
твоя майчин зов,
знай, че ще помня и търся во веки веков!
Послеслов - Наздраве и настроение на всички именници!
© Пламена Сомова Всички права запазени