Едва днес разбрах за най-важния въпрос,
запитах се какво всъщност е любов?
Вярвах, че е таен и сакрален ребус,
мислех я за смисъл на живота ни суров.
Не знам защо, но бленувах принца мой,
без да знам дори с какви очи е той,
да дойде някога и някак си при мен,
а после на прегръдките му да остана в плен...
Мечтаех за изпепеляваща любов,
на красив безлюден остров.
Нощем звездите да леят над мене благослов,
а сутрин с целувка да усещам порив нов.
Но чак сега при мен дойде тайнството любов,
днес погеднах в очите пъстри и разбрах,
докоснах силните ръце и го почувствах,
положих глава на гърдите ти и чух нейния зов.
Няма фанфари и бели гълъби високо да летят,
нито драми епични със сълзи пропити да се леят.
Аз се влюбвам в тебе наново всеки ден,
и знам, че любов е просто да бъдеш до мен!!!
© Ивелина Todos los derechos reservados