12 jun 2006, 13:25

ИСКАМ ЖАР ДА ИМА 

  Poesía
847 0 11

ИСКАМ ЖАР ДА ИМА

 

Събрах последните остатъци любов

от моето сърце ранено

и ти я дадох като благослов –

иди при другия и не мисли за мене.

 

Бъди щастлива, за да съм и аз.

Назад не се обръщай, не вини се.

Чувствата не са във наша власт.

Живей, любима, както ти се иска.

 

Няма да се вкопчвам в любовта,

защото знам – така ще я убия,

а искам жар да има в пепелта.

Огнището не трябва да изстива.

11. 6. 2006 г.

Добрич

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??