25 oct 2011, 16:56

Искам с нея да се разбера 

  Poesía
462 0 1

Отново яхнал мечтите,

летя сред дъжд от стрели.

Но защо ли отново Съдбата

ми поставя капанчета зли?!

 

Аз не мразя Съдбата. Не искам!

Но сънувал съм как я “душа”.

Просто искам на чашка да седнем

и с добро със нея да се разбера!

© Явление Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??