25.10.2011 г., 16:56 ч.

Искам с нея да се разбера 

  Поезия
463 0 1

Отново яхнал мечтите,

летя сред дъжд от стрели.

Но защо ли отново Съдбата

ми поставя капанчета зли?!

 

Аз не мразя Съдбата. Не искам!

Но сънувал съм как я “душа”.

Просто искам на чашка да седнем

и с добро със нея да се разбера!

© Явление Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??