15 abr 2011, 13:30

Искам те 

  Poesía » De amor
897 0 0

Искам с тебе да заспивам,

докато гледам залеза червен,

и когато сутрин се събуждам,

теб да виждам винаги до мен.

И слънцето отново ще изгрее,

ще разпръсне весело лъчи,

и вятър палав ще повее,

ще играе с нашите коси.

И чист, и син е хоризонтът,

открил се е пред нашите очи.

Усмивка лека се подава,

която всяко зло ще победи.

Две ръце в едно се сплитат,

заедно готови да вървят,

трудностите с лекота прескачат,

щастливи те света ще покорят...

© Василена Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??